Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Paul Mourus

Ik ben programmeur en, samen met Maarten, verantwoordelijk voor alle infrastructuur en functionaliteiten van de Myndr-switch. Als je er zo naar kijkt, dan denk je misschien: stand 1 tot 5, hoe moeilijk kan het wezen? Maar het systeem is best complex! 

Voor mij geldt dat er meer in het leven is dan je geld verdienen. Ik wil intrinsiek gewoon aan de maatschappij bijdragen. Daarom vind ik het mooi dat Myndr meer is dan alleen een product. Ik heb veel sympathie voor het idee dat je samen probeert iets te bereiken, iets goeds wil maken en maatschappelijk betrokken bent. Bij Myndr staan we samen aan de frontline om de internetmaatschappij vorm te geven.

Internet gebruik ik het meest als grote bibliotheek. Laatst realiseerde ik me, als ik aan vroeger denk, hoeveel moeite je moest doen om iets te weten te komen, over je hobby ofzo. Tegenwoordig is alles voorhanden, maar is het weer heel moeilijk om de juiste informatie te filteren. Maar dat is een luxeprobleem. Het belangrijkste is dat de informatie er is.
Met social media heb ik niet zo veel, dat gebruik ik eigenlijk alleen functioneel. Als ik ergens last van heb (zoals whatsapp-groepen), dan zet ik ze stil. 

Geef mij een goeie computer, potje thee en schommelstoel, en ik kan aan het werk. En na het werk vind ik het fijn om te klussen. Met je handen bezig zijn is noodzakelijk als je een denk-beroep hebt, volgens mij. Verder is muziek maken voor mij een hoog goed! Het spreekt weer heel andere delen van jezelf aan en het samenspelen is heel fijn. Samen iets maken is het leukste wat er is!

Paul Mourus Programmeur vanaf eind 2018