Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Veilig internet op jouw school met de Myndr-switch

Plan een demo Nu starten
De Myndr-Switch

Myndr is de meest flexibele internetfilter voor in de klas. De leerkracht bepaalt zelf waar de leerlingen online bij kunnen.

Ontwikkeld met scholen

De Myndr-switch is ontwikkeld in samenwerking met scholen. Het internetfilter is door en voor de praktijk getest dus!

Lage kosten

De Myndr-switch is dé internetfilter voor de budgetbewuste school. Of je slechts 1 klas of de hele school wilt filteren, de aanschaf- en abonnementskosten blijven laag.

Privacy gegarandeerd

Wat je niet verwerkt of opslaat kun je ook niet kwijtraken! Zelfs bij de best beveiligde bedrijven komen datalekken voor. Als wij gehackt worden of fouten maken dan kan dat niet gaan over gegevens van de leerlingen. Die komen namelijk niet bij ons terecht.

Les zonder afleiding

Met de Myndr-switch kunnen de leerlingen zonder afleiding online aan het werk. Dit zorgt voor meer rust en concentratie in de klas.

Eenvoudig te gebruiken én installeren

Het internetfilter installeren is binnen een paar klikken geregeld en de bediening ervan kan zonder enige kennis van IT. Om de Myndr-switch in gebruik te nemen zijn nul veranderingen in je huidige netwerk nodig.

Per groep de internettoegang geregeld

Elk lokaal heeft een eigen Myndr-switch waar alleen die groep aan gekoppeld wordt. De Myndr-switch filtert per groep keuzes, passend bij het moment én de leerlingen.


Onderwijsprofessionals over Myndr

Background image

Zo werkt het

Onze switch heeft 5 standen. Hoe hoger de stand, hoe meer er van internet beschikbaar is. Zo bepaalt de leerkracht op elk moment van de dag waar de leerlingen online bij kunnen.

De Myndr-switch is een fysieke knop die in de klas aan de muur hangt. De switch heeft 5 standen. Hoe hoger de stand, hoe meer er van internet beschikbaar is.

Als de stand verandert, dan volgen de laptops van de leerlingen deze nieuwe stand en binnen 10 seconden reageren ze door websites af te sluiten of (weer) toe te staan.

Een knop aan de muur heeft als voordeel dat je je leerlingen betrekt bij wat je instelt. Ze zien direct waar ze wel en niet bij kunnen en daarmee maak je duidelijk wat de bedoeling is.

Daarnaast hoeft de leerkracht niet achter een laptop om de stand aan te passen.

Houd je er juist wel van om alles digitaal te doen? Dan past de Digi-Switch wellicht meer bij jou. De Digi-Switch werkt hetzelfde als de Myndr-Switch, maar dan als browser-plugin vanaf je eigen device.

Myndr proefperiode

Je kunt de Myndr-switch 6 weken proberen. Ben je tevreden? Dan schaf je de Switch aan en start je abonnement. Toch niet helemaal tevreden? Dan stuur je de Myndr-switch terug, zonder verdere verplichtingen.

    Background image