Investeer 20 minuten, oogst digitale rust! Wanneer komt het je uit?

Makkelijk installeren. Hoe dan?

De Myndr-switch is zeer gemakkelijk te installeren, zelfs zonder IT-achtergrond of kennis regel je dit in een paar simpele stappen. We leggen het je uit!

Knop ontvangen

Na een paar dagen ontvang je de Myndr switch met de post. Dit is een eenvoudige draaiknop. De draaiknop zit op een wandmontageplaat geklikt. Je schuift de wandmontageplaat van de switch af. Je doet de batterijen in de switch en je kunt de plaat met 2 bijgeleverde schroeven aan de wand in de klas monteren.

Registreren

Je registreert de switch met het serienummer en de klas-code, die beide op de switch staan, en maak je, als jullie dat nog niet hebben, een Myndr account aan. Na ongeveer een minuut is de switch klaar voor gebruik. De switch hoeft niet op jullie wifi-netwerk te worden aangemeld omdat de switch met IoT werkt. Dit werkt via het mobiele telefoonnetwerk, wat het eigenlijk een hele domme telefoon maakt.

Plugin installeren

Met het installeren koppel je het account van de leerling aan de switch.

Chrome Als jullie leerlingen gebruikmaken van Chromebooks, installeer je de Myndr-plugin via Google Admin. Dit gaat in een paar eenvoudige stappen die we online hebben uitgelegd.

Windows Als jullie leerlingen gebruik maken van Windows laptops, installeer je de Myndr-plugin m.b.v. Microsoft Intune. Ook hiervoor hebben we een online stappenplan.

Even wachten

Na de installatie kan het nog even duren voordat de plugin op de computers van de leerlingen staat. Bij Chromebooks gaat dat meestal in een paar minuten, bij Windows duurt het meestal wat langer, soms wel een half uur.

Je bent klaar!

De plugin is geïnstalleerd op de laptops van de leerlingen en vanaf nu kun je met de switch bepalen welke onderdelen van internet voor hen beschikbaar zijn!

Als je deze stappen hebt doorlopen, hoeft er niets meer veranderd te worden. Er is geen aanpassing nodig op jullie schoolnetwerk, dus alles kan verder gewoon blijven zoals het is. Dit betekent dat als jullie al een basis-filter hebben, bijvoorbeeld om virussen buiten de deur te houden, de Myndr switch daarbovenop werkt. Myndr kan dan ook nooit iets toelaten wat al op het netwerk is gefilterd. Het is een echte aanvulling.

Probeer Myndr kosteloos uit

Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend proberen. In deze periode helpen we je om het internet op school veilig te reguleren. Meld je aan en je kunt gelijk beginnen!

Aanmelden proefperiode
  • Meteen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf *

* Je ICT beheerder kan kosten in rekening brengen voor het installeren van de gratis Myndr plugin.