Investeer 20 minuten, oogst digitale rust! Wanneer komt het je uit?

Welkom Tjipcast luisteraars

Help kinderen beter omgaan met digitale afleiding

Myndr is de meest flexibele internetfilter voor in de klas. De leerkracht bepaalt in een handomdraai waar de leerlingen online bij kunnen.

Gratis proberen

Meer rust in de klas

Met de Myndr-switch zorg je ervoor dat leerlingen zonder afleiding online aan het werk kunnen. Dit zorgt voor meer rust en concentratie in de klas.

Eenvoudig

Het installeren van de Myndr-switch is binnen een paar klikken geregeld en voor de bediening ervan is geen enkele IT-kennis nodig.

Lage kosten

De Myndr-switch is dé internetfilter voor de budgetbewuste school. Door onze simpele oplossing kunnen de aanschaf- en abonnementskosten laag blijven

Zo werkt het

Met een Myndr-switch aan de muur komt internet weer in dienst van het onderwijs te staan. En het werkt zo simpel. De Myndr-switch heeft 5 standen; van alleen de lesmethodes tot (veilig) alles open.

Tijd voor SchoolTV
Educatieve video, beschikbaar in stand 3.

Rekenen!
De switch gaat in stand 1 en de leerlingen kunnen alleen bij de lesmethode.

Werken aan werkstuk
Informatie opzoeken kan veilig in stand 3: veilige bronnen.

Tijd voor ontspanning
In stand 4 kunnen de leerlingen even chillen op YouTube.

Door te draaien aan de knop in jouw klas schakel je makkelijk over van meer naar minder internet. Zodat jij kunt regelen wat er op elk moment van internet beschikbaar is.

Als je een stand instelt geeft de Myndr-switch een signaal aan de laptops van je leerlingen en worden alle vensters die openstaan in de browser gecheckt.

Binnen 10 seconden worden de vensters geblokkeerd of juist weer toegankelijk. Zo bepaal jij waar je leerlingen op dat moment online bij kunnen, kunnen je leerlingen zich beter concentreren en neemt de rust tijdens de les toe.

Leerkrachten over Myndr

Myndr helpt dagelijks honderden onderwijsprofessionals om grip te krijgen op het internet in de klas. En Myndr zorgt voor peace-of-mind, voor de leerkracht, ict'er en de schoolleiding.

Background image

6 weken gratis proberen

Ben je nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd of Myndr iets voor jouw organisatie is? Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend in jouw klas testen. Maken jullie deel uit van een scholengroep? We komen Myndr graag op locatie demonstreren voor de ICT-coördinatoren!

Aanvragen