Schaf Myndr aan met je NPO budget! Lees meer

Myndr voor School op Windows 10

Technologie

Door Maarten Wolzak

De afgelopen paar jaar zijn er giga-veel Chromebooks verkocht aan basisscholen. De eenvoud van de apparaten en het gemak waarmee ze beheerd kunnen worden is voor veel scholen doorslaggevend.

Dat is ook de reden dat we Myndr voor School als eerste speciaal voor Chromebooks zijn gaan maken. En we hebben steeds gezegd dat we ons aanbod eerst fantastisch moet werken op Chromebooks voordat we naar andere systemen gaan kijken.

Foto door Nareeta Martin via Unsplash

Het was wel al mogelijk om de Myndr-plugin voor Chrome te installeren in de laatste versie van Microsoft Edge. Maar dat ondersteunden we tot nu toe niet actief. We wilden er eerst heel zeker van zijn dat Myndr voor School ontzettend goed werkt. En we wilden al onze aandacht kunnen richten op het optimale gebruik door leerkrachten en niet op eventuele problemen tussen de verschillende systemen.

Inmiddels wordt de Myndr-switch door honderden leerkrachten gebruikt, in de klas maar ook tijdens thuisonderwijs. En de vragen op de support-lijn zijn zo goed als stilgevallen. Hier en daar zijn wat kleine opstartproblemen; voor sommige scholen is het handiger om office apps al in stand 2 te hebben en heel soms moet er een lesmethode aan de centrale white-list toegevoegd worden.

De reacties zijn stuk voor stuk positief:

“Online gamen is erg aantrekkelijk tijdens het volgen van thuisonderwijs. Gelukkig zorgen onze Myndr-switches ervoor dat onze leerlingen zich volledig kunnen focussen op de online lesmethode.”

“Op mijn andere school gebruiken we Myndr nog niet. Ik merk een duidelijk verschil in concentratie.”

En ook ICT-beheerders zijn blij verrast over de eenvoud van Myndr voor School en de snelheid van de installatie.

“Na de installatie hebben we er op de ICT-afdeling totaal geen werk aan gehad.”

“Dit is precies wat we nodig hebben!”

Het is geweldig om te merken dat we écht een goede match hebben met het basisonderwijs!

Maar in het basisonderwijs worden natuurlijk niet alleen Chromebooks gebruikt. Daarom is de Myndr-plugin nu ook officieel beschikbaar voor de nieuwe Edge browser op Windows computers!

Dat was geen grote stap: de Microsoft Edge browser is gebouwd op precies dezelfde technische basis als de Google Chrome browser. Maar nu kan de Myndr-plugin ook via de officiële beheer-console van Microsoft op Windows 10 computers worden geïnstalleerd.

Wil je meer weten over Myndr voor School? Kijk dan op www.focusindeklas.nl of neem contact met ons op.

Door Maarten van Myndr

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Probeer Myndr kosteloos uit

Proefperiode van 6 weken, daarna eenmalige aanschaf + maandelijkse kosten

Gratis proefperiode
  • Vandaag aanvragen, morgen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf
x

Myndr vrijblijvend proberen

Je kunt de Myndr-switch 6 weken proberen. Ben je tevreden? Dan schaf je de Switch aan en start je abonnement. Toch niet helemaal tevreden? Dan stuur je de Myndr-switch terug, zonder verdere verplichtingen!

Meer informatie