Schaf Myndr aan met je NPO budget! Lees meer

Van één minuut naar 10 seconden

Kennis

Door Paul Huizinga

Een minuut lijkt niet zo lang, behalve als je ergens op moet wachten. Dat vonden wij ook. Tot maximaal een minuut wachten om de stand op je wifi door te voeren? Dat behoort tot de verleden tijd. Paul en Maarten hebben het na veel denk- en programmeerwerk voor elkaar gekregen dat, als je aan de knop draait, de stand nu binnen 10 seconden wordt doorgegeven aan je thuisnetwerk. Hoe fijn is dat?!

Hoe werkte het eerst?
Zodra je aan de knop draait, wordt er als het ware een bordje omhoog gehouden dat jouw knop in stand 1 staat, en dat jullie niet gestoord willen worden. In de oude situatie checkte de software van je router iedere minuut of de stand veranderd was. En juist dát hebben we nu omgedraaid.

Wat is er veranderd?
Met de nieuwe software krijgt je thuisnetwerk juist een seintje dat er iets veranderd is aan de stand, wat veel logischer is. Er wordt dus een soort notificatie gestuurd dat de knop in een andere stand staat, waarna je netwerk zich aanpast aan die nieuwe stand. Deze hele nieuwe manier van schakelen neemt maximaal 10 seconden in beslag. Een hele verbetering vinden wij zelf!

Ik heb een myndr, en nu?
Voor degene die al een myndr hebben; je filter is al geüpdatet, dus als het goed is merk je al een verandering.

Door Paul Huizinga van Myndr

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Probeer Myndr kosteloos uit

Proefperiode van 6 weken, daarna eenmalige aanschaf + maandelijkse kosten

Gratis proefperiode
  • Vandaag aanvragen, morgen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf
x

Myndr vrijblijvend proberen

Je kunt de Myndr-switch 6 weken proberen. Ben je tevreden? Dan schaf je de Switch aan en start je abonnement. Toch niet helemaal tevreden? Dan stuur je de Myndr-switch terug, zonder verdere verplichtingen!

Meer informatie