Zelf de standen aanpassen

Updates

Door Paul Huizinga — 3 april 2020

In een eerdere blog hebben we het gehad over de verschillende pagina’s binnen het dashboard. In dit deel leggen we je uit hoe je zelf de standen kunt aanpassen.

Zodra je ingelogt bent, zie je een overzicht van je standen en je batterijstatus. Bij het tabje standen beheren, kun je de vijf standen van de knop aanpassen.

Naam locatie

Standaard staat jouw myndr ingesteld met de naam Locatie 1. Deze kun je aanpassen door op het potloodje te klikken, de naam aan te passen en op opslaan te klikken. Door op opslaan te klikken bevestig je de wijziging.


Naam van de stand aanpassen

Onder de naam van je locatie zie je de vijf standen. Je kan, net als bij de locatie, de naam aanpassen door op het potloodje te klikken. De stand heeft ook een beschrijving die je aan te passen is. Klik op opslaan om de wijziging te bevestigen


Stand aanpassen

Per stand kun je zien welke categorieën wel of niet doorgelaten worden. De categorie met een groen achtergrond is in die stand beschikbaar. Door op een categorie te klikken zet je deze aan of uit. In dit voorbeeld worden bij stand 1 de educatieve categorieën uitgezet. Door op opslaan te klikken bevestig je de wijziging.


Gecombineerde categorie
Een aantal categorieën bestaat uit meerdere services. Deze herken je aan het pijltje dat achter de categorie staat. Binnen deze categorie kun je dus nog verfijnen. Zo heeft de categorie educatie meerdere subcategorieën. Deze zijn dus per stuk aan of uit zetten. Klik op opslaan om de wijziging te bevestigen.


Tot zover de uitleg over het aanpassen van de standen. Heb je nog vragen, stel ze gerust via chat, mail of pak de telefoon op een bel ons.

Door Paul van Myndr