Schaf Myndr aan met je NPO budget! Lees meer

Standen aanpassen verbeterd en uitgebreid

Myndr

Door Paul Mourus

Al een tijdje wilden we het graag makkelijker maken om in het dashboard standen aan te passen. Daarnaast kregen we regelmatig de vraag of er ook websites afzonderlijk kunnen worden doorgelaten of juist worden geblokkeerd. Dat is gelukt! Op 1 november lanceren we de verbeterde versie van het dashboard. Hier alvast een voorproefje.

Standen aanpassen

De regels in het dashboard staan nu in een overzichtelijk “grid” bij elkaar. Horizontaal staan de verschillende standen, verticaal de categorieën. Je ziet nu in één oogopslag hoe het zit; bijvoorbeeld dat educatieve bronnen vanaf stand 3 meedoen. Simpelweg op het icoontje klikken zorgt ervoor dat een categorie wel of niet meedoet in die stand. Handig!

Afzonderlijke websites

Het kan zijn dat je veel met een bepaalde stand werkt, maar dat je daar net een bepaalde website in mist. Die kun je nu los aan een stand toevoegen.
Deze ‘black- en whitelist’-optie werkt als volgt: je voert de website in, vervolgens klik je op dezelfde manier als “gewone” standen op de icoontjes om ze per categorie toe te laten of juist tegen te houden. Dat is alles!

Het invoeren van de black- & whitelist had nog wel wat voeten in de aarde. Aan de ene kant willen we zo flexibel mogelijk zijn, aan de andere kant moet het zo vanzelfsprekend zijn dat je niet iedere keer naar de systeembeheerder hoeft om iets aan te passen. We denken dat we erin geslaagd zijn om hier een mooi compromis in te vinden. Je mag een “domein” ingeven (willemwever.nl), of een volledige url (willemwever.nl/oefenen), maar je kunt ook delen hiervan doen. Je moet wel even aangeven wat je bedoelt, door één van de 6 manieren te kiezen waarop jouw website wordt verwerkt (domein, url, etc). Misschien is dat even wennen, maar wij verwachten dat het daarna snel en begrijpelijk werkt.

Er is ook hulp!

In onze helpdesk hebben we een aantal artikelen geschreven die uitleg geven over onder andere het groeperen van switches, aanmaken en wijzigen van black & white lists en het resetten van de standen. Hieronder vind je de links naar de artikelen:

Door Paul M. van Myndr

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Probeer Myndr kosteloos uit

Proefperiode van 6 weken, daarna eenmalige aanschaf + maandelijkse kosten

Gratis proefperiode
  • Vandaag aanvragen, morgen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf
x

Myndr vrijblijvend proberen

Je kunt de Myndr-switch 6 weken proberen. Ben je tevreden? Dan schaf je de Switch aan en start je abonnement. Toch niet helemaal tevreden? Dan stuur je de Myndr-switch terug, zonder verdere verplichtingen!

Meer informatie