Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

35 leerlingen per filter

Je hebt voor je klas een eigen Myndr-filter. Deze is geschikt voor groepen tot 35 leerlingen.

Gekoppeld aan de leerling

De filter-extensie wordt geïnstalleerd op het account van de leerling, dus niet op het device zelf. Zodra de leerling inlogt, zal de filter de internettoegang toepassen die op dat moment geldt. De leerkracht is niet gekoppeld en wordt dus niet gefilterd.

Overal gefilterd

Het maakt niet uit waar de leerling aan het werk is. Als een account eenmaal gekoppeld is aan een switch, zal deze daar altijd naar luisteren. Waar de leerling ook werkt. In de klas, op de gang, in de mediatheek of zelfs thuis.

Binnen 10 seconden

Als je een stand instelt, wordt de toegang tot internet voor de leerlingen aangepast. Binnen 10 seconden worden websites afgesloten of weer toegankelijk.

In het kort

De devices van de leerlingen worden gekoppeld aan de Myndr-switch door middel van een extensie. Deze extensie filtert het internet op het apparaat. Omdat de extensie gekoppeld is aan het account van de leerling, maakt het dus niet uit welk device de leerling gebruikt. De laptop van de leerkracht wordt niet gefilterd, de leerkracht behoudt dus de toegang tot heel het internet.

Elke klas heeft een eigen Myndr-switch waar alleen die groep aan gekoppeld wordt. Zo kan je als leerkracht voor jouw groep keuzes maken, passend bij het moment én de leerlingen.

Het koppelen van de leerlingen gebeurt door middel van een plugin. Deze wordt met een klascode aan de juiste switch verbonden.

Beschikbaar bij
yes no Essential
yes no Basic
yes no Complete
Deze feature is beschikbaar bij de Essential, Basic en Complete-abonnementen. Vergelijk de pakketten
Deze feature is beschikbaar bij de Basic en Complete-abonnementen. Vergelijk de pakketten
Deze feature is beschikbaar bij het Complete-abonnement. Vergelijk de pakketten
90%
van de leerkrachten ervaart meer rust in de klas
95%
merkt direct minder afleiding bij leerlingen
90%
van de leerkrachten wil niet meer zonder

Voordelen

Telkens dát van internet wat je leerlingen nodig hebben. Niet meer en niet minder. Myndr voor School zorgt ervoor dat leerlingen meer toekomen aan wat ze online te doen hebben.

Per groep de internettoegang geregeld

Elk lokaal heeft een eigen Myndr-switch waar alleen die groep aan gekoppeld wordt. Zo kan je per groep keuzes maken, passend bij het moment én de leerlingen.

Lees meer

Eenvoudig te gebruiken

De Myndr-switch is een fysieke knop aan de muur. Het enige wat je hoeft te doen, is eraan draaien. Zo simpel kan het dus.

Lees meer

Eenvoudig te installeren

De Myndr-switch installeer je met een paar klikken. Om de Myndr-switch in gebruik te nemen zijn geen veranderingen in je huidige netwerk nodig.

Lees meer

Leerkrachten over Myndr

Johan van der Werf Johan van der Werf
Intern begeleider en ict'er
Jasmijn Henskens Jasmijn Henskens
Leerkracht groep 8
Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht groep 5 en ict’er

Probeer Myndr kosteloos uit

Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend proberen. In deze periode helpen we je om het internet op school veilig te reguleren. Meld je aan en je kunt gelijk beginnen!

Aanmelden proefperiode
  • Meteen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf *

* Je ICT beheerder kan kosten in rekening brengen voor het installeren van de gratis Myndr plugin.