Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Het dashboard

Myndr

Door Paul Huizinga — 15 juni 2020

Leestijd: circa 1 minuten

Sinds eind juni is het mogelijk om zelf je standen te bepalen via je dashboard. Daarmee lanceren we twee nieuwe opties: het dashboard en je standen instellen. Je had tot nu toe geen dashboard, dus laten we daar mee beginnen.

Dashboard

Iedereen die een myndr heeft, kan inloggen op zijn dashboard. Via dit dashboard kun je de categorieën van de standen aanpassen en bijvoorbeeld zien of je batterijen al vervangen moeten worden. Hier vind je het dashboard.

Account aanmaken

Als je het dashboard voor de eerste keer wilt gaan gebruiken, moet je een account aanmaken. Dit account is gekoppeld aan je mobiele nummer. Vanwege de privacy, weten we niet wie welke myndr heeft gekocht. Daarom vragen we je je te registreren, zodat we de switch aan je account kunnen koppelen. Deze stap is éénmalig. 

Heb je al een account? Dan log je in met je mobiele nummer en de code die je per sms van ons krijgt. Zodra je bent ingelogd, kom je op je dashboard. Via de tabs bovenaan de pagina kun je de verschillende pagina’s bekijken. De tabs zijn:

Overzicht

Dit is de homepagina van het dashboard. Hier zie je de actuele stand van de switch en zie je ook je batterijstatus, erg handig natuurlijk! Wil je dat wij je een nieuw setje sturen zodra de batterijen bijna leeg zijn? Vul dan je gegevens in bij het tabje ‘batterijen’.

Standen aanpassen

Op deze pagina zie je de vijf standen van de switch en welke categorieën per stand worden gefilterd of zijn toegestaan.

Batterijen

Met het formulier op deze pagina meld je je aan voor de batterijen-actie. Deze actie houdt in dat, zodra je batterijen bijna leeg zijn, je van ons een nieuw setje batterijen krijgt. 

We gaan er vanuit de de batterijen, afhankelijk van je gebruik, ongeveer 1,5 jaar meegaan. Daarom hebben we een maximum ingesteld van 1 setje nieuwe batterijen per switch per jaar.

Filter status

Mocht je problemen ondervinden met je filter, dan kun je op deze pagina checken wat de status van je switch en je wifi is. Bijvoorbeeld of je myndr-filter wel goed gekoppeld is aan de je knop. Als je ons belt met een support-vraag, zullen we je waarschijnlijk vragen om deze pagina te checken.

Naar het dashboard.

Lees alles over hoe je zelf je standen aan kunt passen.

Door Paul Huizinga van Myndr

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Video 1
  • Video 2
  • Video 3
  • Video 4
  • Video 5