Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Myndr op de IPON 2022

Myndr

Door Paul Huizinga — 9 maart 2022

Leestijd: iets meer dan 1 minuten

De 11de editie van IPON gaat dit jaar gelukkig wél door! Op 6 en 7 april 2022 is het ontmoetingsplatform voor het PO, VO en MBO weer in de Jaarbeurs Utrecht. Als je zin hebt in inspirerende onderwijsleveranciers die jouw school kunnen helpen bij innovatie en professionalisering, dan kun je hier je hart ophalen.

De IPON staat bekend om het brede aanbod aan thema’s, zowel op de beursvloer als tijdens de hoogwaardige lezingen en kennissessies. Kom kijken naar- en ervaar zelf de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs.

Myndr is erbij!

Tijdens de 10e editie stonden wij voor het eerst op de IPON. Samen met een aantal andere start-ups konden we twee dagen onze flexibele internetfilter aan bezoekers laten zien. Voor Myndr was de beurs een enorm succes, waar we veel nieuwe mensen hebben leren kennen en waardevolle ideeën opgedaan hebben. Wij zijn dus graag weer van de partij!

Kom langs en maak kennis met de Myndr-switch.

We leggen graag uit hoe (makkelijk) het werkt. En misschien kun je wel direct een Myndr-switch meenemen om vrijblijvend 6 weken op jouw school uit te proberen. Of we plannen een afspraak in om bij jullie op school de Myndr-switch te demonstreren.

Maar we hebben méér dit jaar, want deze editie van de IPON hebben we een unieke stand. Geen overdonderende technologie. Nee, Myndr wil technologie juist eenvoudig en hanteerbaar maken. En we willen laten zien wat internet in de klas ook voor jouw leerlingen met zich meebrengt. Hoe dan? Daarvoor zul je echt langs moeten komen!

Zien we jou op onze stand? Zet het alvast in je agenda en meld je direct aan via onderstaande link.

Aanmelden voor de IPON

Door Paul Huizinga van Myndr

Reacties

Eén reactie op “Myndr op de IPON 2022”

  1. bas schreef:

    ik ben blij hier mee i love you

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Video 1
  • Video 2
  • Video 3
  • Video 4
  • Video 5