Schaf Myndr aan met je NPO budget! Lees meer

Myndr en mesh-netwerken

Tips

Door Paul Huizinga

Veel huishoudens hebben tegenwoordig, naast de router van hun provider, een heel netwerk aan wifi-extenders. Zo’n mesh-netwerk zorgt voor een goede wifi-dekking in je huis, zonder dat je daar kabels voor hoeft te trekken. Maar hoe werkt myndr samen met een mesh-netwerk?

Internet in, gefilterd internet uit.

Doorgeefluik

De myndr-filter heeft een ingebouwd wifi-netwerk, maar je kunt ook prima alleen de filterfunctie gebruiken, als een soort persoonlijke portier voor je netwerk. De myndr-filter heeft namelijk een snelle netwerk in- en uitgang. De kabel gaat vanuit je modemrouter in de myndr-filter en vanuit de myndr-filter in naar je mesh-netwerk. Al het internet gaat dus door de myndr-filter.

Internet in, gefilterd internet uit.

Zodra je aan de knop draait zal het internet dat ‘door’ de myndr-filter komt gefilterd worden. Het internet komt je huis binnen via de modemrouter van je provider, wordt door myndr gefilterd, en wordt daarna doorgeven aan je mesh-netwerk. Erg simpel en super handig!

Tip: met het schuifje onderop de myndr wifi kun je het wifi-signaal uitzetten. Scheelt weer een extra netwerk in de enorm lange lijst met wifinamen 😉

Wil je meer weten of heb je andere vragen? Check onze veelgestelde vragen.

Door Paul Huizinga van Myndr

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Probeer Myndr kosteloos uit

Proefperiode van 6 weken, daarna eenmalige aanschaf + maandelijkse kosten

Gratis proefperiode
  • Vandaag aanvragen, morgen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf
x

Myndr vrijblijvend proberen

Je kunt de Myndr-switch 6 weken proberen. Ben je tevreden? Dan schaf je de Switch aan en start je abonnement. Toch niet helemaal tevreden? Dan stuur je de Myndr-switch terug, zonder verdere verplichtingen!

Meer informatie