Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Vijf didactische standen

De Myndr-switch heeft 5 standen, ingericht in samenwerking met scholen. Je kunt de stand met de fysieke knop of via je dashboard aanpassen.

Up-to-date en persoonlijk

Door gebruik te maken van bestaande online databanken en input van leerkrachten zijn de educatieve categorieën en de vijf educatieve standen ingericht. Je kunt deze standaardindeling uiteraard wijzigen zodat ze passen bij jouw manier van lesgeven.

Gekoppeld aan de leerling

De filter-extensie wordt geïnstalleerd op het account van de leerling, dus niet op het device zelf. Zodra de leerling inlogt, zal de filter de internettoegang toepassen die op dat moment geldt. De leerkracht is niet gekoppeld en wordt dus niet gefilterd.

Binnen 10 seconden

Als je een stand instelt, wordt de toegang tot internet voor de leerlingen aangepast. Binnen 10 seconden worden websites afgesloten of weer toegankelijk.

In het kort

De Myndr-switch heeft vijf didactische standen. Deze standen zijn samen met leerkrachten uit het basisonderwijs ingericht en gebaseerd op de dagelijkse onderwijspraktijk. Hoe hoger de stand, hoe meer er van internet beschikbaar is.

Je verandert een stand eenvoudig door aan de knop te draaien. Dit kan ook digitaal in je dashboard. Als je een nieuwe stand instelt, dan worden alle pagina’s die leerlingen open hebben staan gecontroleerd. Binnen 10 seconden past de filter de nieuwe instelling toe. Pagina’s die niet meer mogen worden afgesloten en pagina’s die wel weer mogen, worden weer toegankelijk.

Je kunt de standen aanpassen aan jouw individuele voorkeur, door zelf te kiezen onder welke stand een bepaalde website moet vallen. Je kunt ook de plek van een hele categorie wijzigen. Als je hier zelf niet uitkomt, kan de beheerder (meestal de ict’er) van jullie school dit ook doen.

Beschikbaar bij
yes no Essential
yes no Basic
yes no Complete
Deze feature is beschikbaar bij de Essential, Basic en Complete-abonnementen. Vergelijk de pakketten
Deze feature is beschikbaar bij de Basic en Complete-abonnementen. Vergelijk de pakketten
Deze feature is beschikbaar bij het Complete-abonnement. Vergelijk de pakketten
90%
van de leerkrachten ervaart meer rust in de klas
95%
merkt direct minder afleiding bij leerlingen
90%
van de leerkrachten wil niet meer zonder

Voordelen

Telkens dát van internet wat je leerlingen nodig hebben. Niet meer en niet minder. Myndr voor School zorgt ervoor dat leerlingen meer toekomen aan wat ze online te doen hebben.

De standen persoonlijk in te richten

De vijf standen kun je inrichten zoals je zelf wilt. Zo past de Myndr-switch helemaal bij jouw manier van lesgeven.

Lees meer

Eenvoudig te gebruiken

De Myndr-switch is een fysieke knop aan de muur. Het enige wat je hoeft te doen, is eraan draaien. Zo simpel kan het dus.

Lees meer

Eenvoudig te installeren

De Myndr-switch installeer je met een paar klikken. Om de Myndr-switch in gebruik te nemen zijn geen veranderingen in je huidige netwerk nodig.

Lees meer

Leerkrachten over Myndr

Johan van der Werf Johan van der Werf
Intern begeleider en ict'er
Jasmijn Henskens Jasmijn Henskens
Leerkracht groep 8
Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht groep 5 en ict’er

Schrijf je vrijblijvend in

Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend proberen. In deze periode helpen we je om het internet op school veilig te reguleren. Schrijf je in en je kunt gelijk beginnen!

Schrijf je in
  • Meteen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf *

* Je ICT beheerder kan kosten in rekening brengen voor het installeren van de gratis Myndr plugin.