Schaf Myndr aan met je NPO budget! Lees meer

Belangrijke informatie over het Myndr voor thuis abonnement

Deze informatie geldt voor mensen die Myndr voor thuis gebruiken. Informatie over Myndr voor school vind je hier.

  • Het doorlopende abonnement loopt voor minimaal 12 maanden en vervolgens van maand tot maand tenzij expliciet anders vermeld.
  • De kosten per maand zijn € 9,00.
  • We rekenen € 10,00 inschrijfkosten. Je betaalt de inschrijfkosten en de eerste maand-termijn bij het aangaan van je abonnement. De totale kosten over een periode van 12 maanden zijn €118,00.
  • Als je een jaar vooruit betaalt help je ons sneller te groeien. In ruil daarvoor krijg je een maand gratis. Je betaalt dan € 99,00 voor een heel jaar!
  • Bij het aangaan van het abonnement betaal je met iDEAL en machtig je ons om de abonnementskosten automatisch te (laten) incasseren van diezelfde rekening.
  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en gelden per 1 juli 2020.
  • De myndr apparatuur ontvang je in bruikleen zolang het abonnement loopt. Als je het abonnement beëindigt moet je de apparatuur terugsturen.
  • De volledige voorwaarden kun je hier nalezen.

Bedenktermijn

Gedurende 14 dagen na het afsluiten van het abonnement heb je het recht om het abonnement te annuleren. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld gebruik maken van het herroepingsformulier of bellen naar de klantenservice. Aan het annuleren van je abonnement zijn geen kosten verbonden. De inschrijfkosten en de reeds betaalde termijnen van je bundel worden binnen 14 dagen teruggestort op je rekening.

Levering

Over het algemeen ontvang je binnen 2 werkdagen na betaling het pakket via Fietskoeriers.

Opzeggen

Wil je opzeggen? Dan kan dat in het eerste jaar tot uiterlijk één maand voor het einde van het abonnementsjaar. Daarna kun je het doorlopende abonnement op ieder moment opzeggen met een opzegtermijn van één maand. Indien je het abonnement niet hebt opgezegd blijft je abonnement doorlopen tegen dezelfde voorwaarden.

Klachten

Myndr is aangesloten bij de onafhankelijke Geschillencommissie voor Consumentenzaken en bij het onafhankelijke Klachtenloket voor Consumentenzaken. Lees hier meer over op onze klachtenpagina.

Ook kunt u, bij de Europese Commissie, kijken wat uw rechten zijn en hoe u een geschil bij online winkelen kunt oplossen.

Meer hulp nodig?

Geen probleem, chatten of appen gaat het snelst. Bellen kan op 085 - 130 38 14.