Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Word de baas
over je aandacht

Internet is te gek. Maar soms nét een beetje te aanwezig. Met myndr zorg je dat het internet beter aansluit op wat jullie daadwerkelijk nodig hebben.

Myndr voor Thuis is tijdelijk uitverkocht.>

Besproken in

"Het ontbreekt ons aan goede bedieningsknoppen. En die hebben we echt nodig, want met opvoeding alleen gaan we het niet redden."

"Deze willen we: een knop die bepaalt wat je pubers op internet kijken."

"Deze ‘thermostaat’ voor internet zorgt voor minder strijd in gezinnen"

"Even helemaal offline gaan? Met déze schakelaar 'dim' je thuis je internet."

"Wie een eenvoudig bedienbare internet afstandsbediening zoekt, vindt waarschijnlijk geen betere kandidaat dan de myndr."

"Myndr heeft een hele unieke en stabiele manier gevonden om het internetgebruik in een gezin bespreekbaar en hanteerbaar te maken."

Het probleem

88% is verslaafd aan zijn smartphone

Slechter slapen, mindere prestaties op school en meer kans op depressie. Zomaar enkele recente onderzoeksresultaten over kinderen en hun smartphones of schermen. 58% van de tieners vindt zichzelf trouwens ook smartphone verslaafd.

Ook veel volwassenen zijn verslaafd. 81% vindt dat ze te veel op hun telefoon zitten. 63% van de ouders ervaart dagelijks strijd met hun kinderen over internet- en telefoongebruik. En 92% van leerkrachten merkt negatieve gevolgen van het gebruik van sociale media op leerlingen.


Conclusie: we zoeken allemaal meer balans in digitale tijden.

Bronnen: Onderzoek AnderZorg, RTL Nieuws, Atlantic Magazine, DUO

De oplossing

Zet de knop om met myndr

Wij hebben een simpele oplossing voor iedereen die worstelt met digitale verleidingen. Een fysieke draaiknop met vijf standen die je helpt meer rust en minder afleiding te ervaren.

Meer focus voor de familie, meer tijd voor passies, studie of werk. En dat alles in een handomdraai.

Avondeten zonder WhatsApp.
En dus met meer aandacht voor elkaar.

Studeren zonder YouTube.
Dus beter huiswerk maken – en zónder discussie.

Ontbijten zonder werkmails.
En bewuster die boterham eten.

Hoe werkt myndr voor thuis?

Fan van myndr

Prinses Laurentien van Oranje,
mede-initiatiefnemer Alliantie Digitaal Samenleven

"Steeds meer volwassenen en kinderen zoeken naar balans in hun gebruik van digitale middelen. Dat begint met dialoog om ons eigen digitale gedrag samen te bespreken. Thuis, op school en op het werk. Dat is niet gemakkelijk.

Juist een concreet instrument als myndr geeft iedereen het nodige handelingsperspectief om ander digitaal gedrag samen in de praktijk te brengen.".

Een persoonlijke portier

Myndr bestaat uit twee onderdelen. De myndr-switch en de myndr-wifi. Door de myndr switch te draaien, geef je aan wat van internet bij jullie wel of juist niet welkom is. Zo maak je in een handomdraai je “deurbeleid” bekend, zodat digitale producten en diensten zich beter kunnen gaan houden aan jouw voorkeuren.

Hoe werkt myndr voor thuis?

Myndr strijdt voor meer balans

Waarom? Omdat iedereen een gezondere relatie met digitale technologie verdient. Omdat iedereen de baas moet kunnen blijven over zijn of haar aandacht. En dat geldt zeker voor onze kinderen.

Onze missie