Installeren

Je hebt gekozen voor Myndr internet, met behoud van huidige netwerknaam en wachtwoord. Terug

Als je de netwerknaam en het wachtwoord van je huidige provider behoudt, verbinden alle apparaten in je huis automatisch met dit netwerk, zonder dat je op alle devices de wachtwoorden aan hoeft te passen.

Standaard maakt myndr een nieuw netwerk waarmee je gefilterd internet hebt. Je kan via het dashboard van myndr dit netwerk zo instellen, dat het precies dezelfde naam en wachtwoord heeft als het netwerk dat je al in huis hebt. Op die manier hoef je niet alle apparaten met een nieuw netwerk te laten verbinden en dus ook niet het wachtwoord overal opnieuw invoeren. 

Stap 1
Verbind de myndr wifi door middel van de netwerkkabel aan je bestaande router. De kabel moet in de onderste poort, bij de wereldbol.

Router van je provider aansluiten op de myndr-wifi

Stap 2
Verbind het ene uiteinde van de USB-kabel met de stekker, het andere uiteinde met de router. Stop de stekker in het stopcontact.

De myndr-wifi aansluiten op het netstroom

Stap 3
Plaats de batterijen in je myndr switch (de druppelvormige knop) en hang hem op een handige en duidelijk zichtbare plek in een ruimte waar iedereen komt. Je kunt de switch ophangen met dubbelzijdig tape of met de schroeven. 

Plaats de batterijen en bevestig de muurplaat

Stap 4
Nu moet je oude netwerk uitzetten, zodat deze niet meer actief is. Zorg er ook voor dat je de wifi naam en het wachtwoord opgeschreven hebt. Dit is erg belangrijk!

Stap 5
We gaan je oude wifi-netwerk uitzetten.


Meer hulp nodig?

Geen probleem, chatten of appen gaat het snelst. Bellen kan op 085 - 130 38 14.