Installeren

Je hebt gekozen voor Myndr internet, met je meshnetwerk. Terug

Als je myndr samen laat werken met je meshnetwerk, houd je overal in huis dezelfde dekking als je gewend bent. Je hoeft ook geen wachtwoorden aan te passen op je apparaten.

Je kan de myndr als filter gebruiken tussen de router van je provider en het mesh-netwerk. Zo hou je je huidige wifi met alle instellingen, maar dan gefilterd.

De router van je provider met een mesh-netwerk

Doorgeefluik

De myndr-filter heeft een ingebouwd wifi-netwerk, maar je kunt ook prima alleen de filterfunctie gebruiken, als een soort persoonlijke portier voor je netwerk. De myndr-filter heeft namelijk een snelle netwerk in- en uitgang. De kabel gaat vanuit je router van je provider in de myndr-filter en vanuit de myndr-filter in naar je mesh-netwerk. Al het internet gaat dus door de myndr-filter.

De router van je provider, myndr en je mesh-netwerk

Internet in, gefilterd internet uit.

Zodra je aan de knop draait zal het internet dat door de Myndr-filter komt gefilterd worden. Het internet komt je huis binnen via de modemrouter van je provider, wordt door Myndr gefilterd, en wordt daarna doorgeven aan je mesh-netwerk. Erg simpel en super handig!

Tip: met het schuifje onderop de Myndr-wifi kun je het wifi-signaal uitzetten. Scheelt weer een extra netwerk in de enorm lange lijst met wifinamen ?

Niet vergeten
Om je Myndr te laten werken, moet je natuurlijk de batterijen in de Myndr-switch plaatsen. Hang hem op een handige en duidelijk zichtbare plek in een ruimte waar iedereen komt. Je kunt de switch ophangen met dubbelzijdig tape of met de schroeven. 

Plaats de batterijen en bevestig de muurplaat

Meer hulp nodig?

Geen probleem, chatten of appen gaat het snelst. Bellen kan op 085 - 130 38 14.