Start vóór 1 juli en ontvang twee jaar pionierskorting!

Installeren

Je hebt gekozen voor Myndr internet, samen met slimme apparaten. Terug

Jij bepaalt welke apparaten gefilterd worden. Slimme apparaten, als netwerkcamera’s, koelkasten en handige stofzuigers kun je op je oude netwerk houden.

Je myndr maakt een nieuw, gefilterd netwerk maken. Dit nieuwe netwerk verschijnt in je lijst met wifi-netwerken en begint met Myndr. Alle apparaten die je op dit netwerk aansluit maken gebruik van gefilterd internet. 

Stap 1
Verbind de myndr wifi door middel van de netwerkkabel aan je bestaande router. De kabel moet in de onderste poort, bij de wereldbol.

Router van je provider aansluiten op de myndr-wifi

Stap 2
Verbind het ene uiteinde van de USB-kabel met de stekker, het andere uiteinde met de router. Stop de stekker in het stopcontact.

De myndr-wifi aansluiten op het netstroom

Stap 3
Plaats de batterijen in je myndr switch (de druppelvormige knop) en hang hem op een handige en duidelijk zichtbare plek in een ruimte waar iedereen komt. Je kunt de switch ophangen met dubbelzijdig tape of met de schroeven. 

Plaats de batterijen en bevestig de muurplaat

Stap 4
Je kunt nu de apparaten die je wilt filteren aansluiten op het nieuwe myndr wifi-netwerk. Je vind de netwerknaam en het wachtwoord in de brief, of onderop de myndr filter.


Meer hulp nodig?

Geen probleem, chatten of appen gaat het snelst. Bellen kan op 085 - 130 38 14.