Myndr internet, met wifi-versterkers

Als eerste zorgen we ervoor dat myndr een nieuw, gefilterd netwerk maken. Dit nieuwe netwerk verschijnt in je lijst met wifi-netwerken en begint met Myndr. Alle apparaten die je op dit netwerk aansluit maken gebruik van gefilterd internet. Dus ook je wifi-versterkers.

Stap 1
Verbind de myndr wifi door middel van de netwerkkabel aan je bestaande router. De kabel moet in de onderste poort, bij de wereldbol.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is basis_stap_1-1024x478.gif
Router van je provider aansluiten op de myndr-wifi

Stap 2
Verbind het ene uiteinde van de USB-kabel met de stekker, het andere uiteinde met de router. Stop de stekker in het stopcontact.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is basis_stap_2-1-1024x229.gif
De myndr-wifi aansluiten op het netstroom

Stap 3
Plaats de batterijen in je myndr switch (de druppelvormige knop) en hang hem op een handige en duidelijk zichtbare plek in een ruimte waar iedereen komt. Je kunt de switch ophangen met dubbelzijdig tape of met de schroeven. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is basis_stap_3-4-1-1024x223.gif
Plaats de batterijen en bevestig de muurplaat

Stap 4
Nu willen we ervoor zorgen dat je wifi-versterkers het signaal van myndr versterken. Hiervoor heb je de handleiding van de wifi-versterker nodig. Volg in deze handleiding de stappen. Je hebt hiervoor ook de netwerknaam en het wachtwoord van myndr nodig. Deze vind je in de brief, of onderop de myndr filter.

Als je klaar bent met het aansluiten van je wifi-versterkers, kun je alle apparaten met het nieuwe myndr wifi-netwerk verbinden.

Meer hulp nodig?

Geen probleem, chatten of appen gaat het snelst. Bellen kan op 085 - 130 38 14.