Logo - home

Algemene informatie

Verzenden

Onze pakketjes verzenden wij via Fietskoeriers.nl, omdat wij duurzaamheid en het milieu belangrijk vinden. Fietskoeriers.nl is de duurzaamste, maar ook nog eens meest klantvriendelijke en betrouwbare pakketbezorger van Nederland. Alle pakketjes die in de stad bezorgd moeten worden, worden met groengasauto’s afgeleverd in een hub aan de rand van de stad en van daaruit op de fiets bij je thuisbezorgd. Voor alle bezorgingen buiten de stad, worden doorgaans de bestaande netwerken van DHL of PostNL ingezet (zij rijden daar immers al).

Door de combinatie van het inzetten van duurzame vervoersmiddelen, het slimme logistieke netwerk en het persoonlijke contact met ontvangers zorgen we er met zijn allen voor dat pakketjes zo veel mogelijk in één keer bezorgd worden. Op die manier beperken we de uitstoot van CO2 per pakketje tot een minimum.

Pakketjes die via Fietskoeriers worden verzonden, kunnen snel worden bezorgd. Bestel je voor 10.00 uur, dan vindt de bezorging standaard plaats op werkdagen tussen 18:00 uur en 22:00 uur. Je ontvangt van te voren een berichtje van de Fietskoerier met het verwachte bezorgmoment. Ben je niet thuis? Dan kun je via de klantenservice van Fietskoeriers.nl, al vóórdat de bezorger voor een dichte deur komt te staan, een nieuwe bezorgafspraak maken. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuwe bezorgdatum afspreken of een ander adres opgeven. Handig toch?

De klantenservice is van 08:00 uur tot 22:30 uur te bereiken via WhatsApp, live chat en telefoon. Ben je niet thuis om een pakket aan te nemen, dan kan het bij de buren afgeleverd worden. Lukt dat niet, dan volgen er nog 2 bezorgpogingen op andere dagen.

Kijk voor meer informatie op Fietskoeriers.nl.

Verzending buiten Nederland

Bij een zending naar het buitenland bezorgt Fietskoeriers tot in Nederland. Daarna wordt het pakket overgedragen aan de reguliere postbezorging in het betreffende land. Ben je niet thuis om een pakket aan te nemen, dan volgen er nog 2 bezorgpogingen op andere dagen. Daarna wordt de bestelling weer naar ons geretourneerd. Vergeet niet om je telefoonnummer bij de bestelling te vermelden, zodat er contact met je opgenomen kan worden indien nodig.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Heb je hulp nodig bij een bepaald onderwerp wat niet in de veelgestelde vragen staat, neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan eenvoudig via de live-chat, telefoon of via een contactformulier.

Stel je vraag