Logo - home

Waarom

Een thermostaatknop voor je internet

Internet vraagt continu om aandacht. Meldingen van nieuwe mail, whatsappjes, foto's op Instagram en ga zo maar door. Ook op momenten dat het niet goed uitkomt, bijvoorbeeld als je lekker ongestoord samen een film wilt kijken, als je je moet concentreren, of als de kinderen fijn spelen of hun huiswerk maken.

Om het internet in je huis en op je mobiel eenvoudig te kunnen bedienen hebbtn we myndr ontwikkeld, een soort thermostaatknop voor je internet. Hiermee bepaal jij zelf wat wel of niet bij jullie binnenkomt via internet.

Myndr bestaat uit twee onderdelen. De myndr-switch en de myndr-wifi. Door de myndr switch te draaien, geef je aan wat van het internet bij jullie wel of juist niet welkom is. Zo maak je in een handomdraai je “deurbeleid” bekend zodat digitale producten en diensten zich beter kunnen gaan houden aan jouw voorkeuren. Niet alles altijd maximaal aan, maar alleen dát aan, wat je op dat moment nodig hebt.

Daarnaast is er de myndr-wifi. Een filter dat je met een kabeltje op de router aansluit, treedt vervolgens op als persoonlijk portier, en zorgt ervoor dat de zaken die op dat moment even niet welkom zijn, ook echt niet binnenkomen. Zo hebben alle apparaten die je op de myndr wifi aansluit alleen dát internet wat je zelf OK vindt.

Bestel je myndr