Logo - home

Waarom hebben wij myndr ontwikkeld

De baas over je aandacht

Internet vraagt continu om aandacht. Meldingen van nieuwe mail, whatsappjes, foto's op Instagram en ga zo maar door. Ook op momenten dat het niet goed uitkomt, bijvoorbeeld als je lekker ongestoord samen een film wilt kijken, als je je moet concentreren, of als de kinderen fijn spelen of hun huiswerk maken. Maar het internet volledig uitzetten is vaak te ingrijpend en bovendien erg onhandig.

Om het internet in je huis en op je mobiel eenvoudig te kunnen bedienen hebben we myndr ontwikkeld, een soort thermostaatknop voor je internet. Hiermee bepaal jij zelf wat op welk moment bij jullie binnenkomt via internet.

Myndr bestaat uit twee onderdelen. De myndr-switch en de myndr-wifi. Door aan de myndr switch te draaien, geef je aan wat van het internet bij jullie wel of juist niet welkom is. Zo maak je in een handomdraai je “deurbeleid” bekend zodat digitale producten en diensten zich houden aan jouw voorkeuren.

Niet alles altijd maximaal aan, maar alleen dát aan, wat je op dat moment nodig hebt.

De myndr-wifi treedt op als persoonlijk portier, en zorgt ervoor dat de zaken die op dat moment even niet welkom zijn, buiten de deur blijven. Zo hebben alle apparaten die je op de myndr wifi aansluit alleen toegang tot dát internet waar jij op dat moment op zit te wachten.

 • Nieuw video van Fortnite

  Seizoen 8 is van start! Check de nieuwe...

  13:56
 • Frank de Graaff

  14:04
 • Facebook

  Richard heeft op je foto gereageerd.

  13:54
 • Mams

  Hoe laat ben je thuis? Eet je mee?

  14:04
 • Snapchat

  Sarah heeft een screenshot gemaakt

  13:51
 • 3 nieuwe berichten

  frits@gmail.com en twee anderen...

  13:45
 • Suzanne @ Klas G1F

  Van wie kan ik Latijn overschrijven?

  14:04
 • Facebook

  Ellen heeft een foto op je tijdlijn geplaatst.

  13:54
 • Mark @ De derde helft

  Heeft iemand van jullie mijn portemonnee...

  14:04

Fan van myndr

Prinses Laurentien van Oranje,
mede-initiatiefnemer Alliantie Digitaal Samenleven

"Steeds meer volwassenen en kinderen zoeken naar balans in hun gebruik van digitale middelen. Dat begint met dialoog om ons eigen digitale gedrag samen te bespreken. Thuis, op school en op het werk. Dat is niet gemakkelijk.

Juist een concreet instrument als myndr geeft iedereen het nodige handelingsperspectief om ander digitaal gedrag samen in de praktijk te brengen."