Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Myndr voor de schoolleider

Met Myndr zet je een belangrijke stap in online veiligheid voor jouw school. Online werken is een deel van de dagelijkse lespraktijk geworden. Hierbij komen ook ontwikkelingen om de hoek kijken die soms vragen oproepen. En dat is niet altijd even makkelijk. Laat Myndr een groot deel van het werk voor je doen!

Met Myndr zorg je ervoor dat leerlingen veiliger online kunnen werken. Dat gebeurt op verschillende manieren. 

Allereerst wordt alles waar ze onder de les niets aan hebben, standaard buiten de deur gehouden. Zoals malware, porno en advertenties. Dat heeft als neveneffect dat er minder gegevens van leerlingen worden verzameld, omdat ze niet door allerhande advertenties getrackt worden.

Verder staat de SafeSearch-functie van zoekmachines standaard aan, zodat leerlingen veilige zoekresultaten krijgen. Daarnaast verzamelt Myndr zelf nooit persoonlijke gegevens van leerlingen. Deze kunnen dus ook niet buiten de deur terechtkomen.

90%
van de leerkrachten ervaart meer rust in de klas
95%
merkt direct minder afleiding bij leerlingen
90%
van de leerkrachten wil niet meer zonder
 • Ik laat je graag zien hoe Myndr voor jou dé oplossing in de klas kan zijn!
Plan een demo

Een makkelijke tool voor je personeel


De Myndr-switch werkt simpel voor alle leerkrachten. Elke klas die je wilt filteren krijgt een eigen switch die in de klas aan de muur hangt. Hierop kan de leerkracht een stand instellen. Hoe hoger de stand, hoe meer er van internet voor de leerlingen bereikbaar is.

De leerkrachten en overig personeel zijn niet verbonden met een switch en behouden dus toegang tot heel internet. Zo kan een leerkracht bepalen waar de leerlingen behoefte aan hebben en zelf ongehinderd werken.

Op deze manier komt er meer rust in de klas. Leerlingen worden online minder afgeleid en leerkrachten kunnen relaxter werken omdat ze niet hoeven te controleren of leerlingen online wel zijn waar ze moeten zijn. Een game spelen kan alleen als de leerkracht die ruimte geeft. Social media zetten ze onder de rekenles makkelijk even uit. Youtube kan open als dat past bij de les of het tijdstip van de dag.

Scholen over Myndr

Johan van der Werf Johan van der Werf
Intern begeleider en ict'er
Jasmijn Henskens Jasmijn Henskens
Leerkracht groep 8
Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht groep 5 en ict’er

De eenvoudigste internetfilter voor in de klas

Telkens dát van internet wat de leerlingen nodig hebben. Niet meer en niet minder. Myndr voor School zorgt ervoor dat leerkrachten meer toekomen aan wat ze het liefst doen: lesgeven.

 • 90%
  van de leerkrachten ervaart meer rust in de klas
 • 95%
  merkt direct minder afleiding bij leerlingen
 • 90%
  van de leerkrachten wil niet meer zonder Myndr
Nu aanmelden

Meld je eenvoudig aan

Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend proberen. In deze periode helpen we je om het internet op school veilig te reguleren. Meld je aan en je kunt gelijk beginnen!

Meld je aan
 • Meteen beginnen
 • Geen aanpassingen op het netwerk
 • Geen kosten vooraf *

* Je ICT beheerder kan kosten in rekening brengen voor het installeren van de gratis Myndr plugin.